מעסיק נעול לצורך גביה למשתמש שלא נמצא

כאשר משתמש אחד פותח מעסיק לעריכה במודול גביה, משתמשים אחרים לא יכולים לבצע עריכה באותו מעסיק - מבחינתם מעסיק נעול כל עוד המשתמש המטפל לא שחרר אותו. במסך מופיע כיתוב "בטיפול <שם משתמש>", למשל:


אם המשתמש שנעל את המעסיק לא נמצא ויש להעבירו לטיפול משתמש אחר, יש לבצע פעולות הבאות:


  1. לפתוח מנהל רוביקון ("אדמין") לפי הוראות בדף זה.

  2. לעמוד עם עכבר בחלונית עליונה של מסך האדמין ולבצע לחיצה ימנית:




  1. לבחור בסעיף "סגור לעריכה את כולם" לפי התמונה למעלה


כתוצאה מהפעולה ייסגרו לעריכה כל המעסיקים שהיו נעולים ע"י כל המשתמשים.


מסך גביה למעסיק ייראה כך:


עכשיו קליק עם עכבר על הכיתוב "סגור לעריכה" יעביר את המעסיק לטיפול משתמש חדש.